Від Студента до Електрика: Наша Історія📖

Коли ми завершили свою освіту на Електротехнічному факультеті Криворізького національного університету та отримав свій диплом бакалавра, ми не могли уявити, які можливості відкриваються перед нами в майбутньому. 🎓

Сьогодні ми стоїмо на порозі АрселорМіттал Кривий Ріг, одного з найбільших металургійних підприємств в Україні, яке відоме у всьому світі. Наше навчання на електротехнічному факультеті було як відпустка в порівнянні з тим, що ми переживаємо тут.

Робота тут – це величезна відповідальність і неймовірний досвід. Ми, електрики, працюємо на передовому фронті технологій, впроваджуючи інноваційні рішення у виробництві металу.

Звідки б ви не стартували, завжди пам’ятайте, що ваша освіта – це лише початок неймовірного подорожі. Якщо ви зараз студенти електротехнічного факультету, то ви вже стоїте на порозі захопливого світу можливостей.

Ваша історія тільки почалася, і я бажаю вам великих досягнень, неймовірних вражень та безмежної енергії. Нехай ваші мрії завжди ведуть вас до успіху, а ваш шлях буде наповнений цікавими відкриттями та можливостями. 🚀🌟

Коротенька історія від наших випускників (бакалаврів) 2023.

Асваров Сергій – Інженер з охорони праці
Власюк Гліб – Інженер з АСКТП 2 категорії
Корольов Артем – Мехатронік
Паньков Владислав – бригадир електромонтерів
Яцина Іван – електромонтер
Лоза Микита – електромонтер
Данило Носик – електромонтер