Круглий стіл з роботодавцями 2023

13 вересня на Електротехнічний факультет КНУКриворізький національний університет відбувся надзвичайно цікавий круглий стіл з участю провідних роботодавців та представниками кафедри “Електричної інженерії” та гарантами освітніх програм!

На цьому заході ми зустрілися із п’ятьма видатними компаніями-партнерами: НВО “РАКУРС”, ТОВ НВО “Криворіжелектромонтаж”, ArcelorMittal Kryvyi Rih, Metinvest Holding (Північний ГЗК) та ТОВ “РУДОМАЙН”.

Головною метою було обговорення наших освітніх програм і спільна робота над їх покращенням.

Цього року ми зібрали докладні дані про знання наших випускників, які вже працюють на цих підприємствах. Це допомогло нам виявити якість нашої підготовки і визначити шляхи для подальших вдосконалень.

Серед недоліків були зазначені:

Необхідність покращення рівня розуміння, читання та знання електричних схем та їх складових.

Потреба у більшій кількості самостійних проектів для студентів.Водночас, наші програми отримали схвальні відгуки з напрямів:

Високому рівню обізнаності в електротехніці.

Глибоким знанням автоматизованого електроприводу.

Глибоким знанням електропостачанні промислових підприємств.Завдяки таким конструктивним зустрічам ми ростемо та зміцнюємо наш рівень підготовки майбутніх фахівців.

Також ми маємо чудову новину: ми розглянули пропозицію того року яку висловили наші партнери з НВО “РАКУРС” внесли зміну нормативних дисциплин та ввести в основні освітні компоненти ОПП “Електромеханічні системи автоматизації та електропривод” курс з проектування електромеханічних систем, і вже на наступний рік студентам буде доступний обов’язковий курс “Проектування сучасних електромеханічних систем”.

Ми вдячні всім, хто долучився до цього події та допоміг нам стати ще кращими!