Зустріч з роботодавцями 2022

8 грудня відбувся зустріч, в якому взяли участь роботодавці, представники кафедр: “АЕСПТ”, “ЕПЕМ” та гаранти освітніх програм!
На заході взяли участь представники таких видатних компаній-партнерів, як НВО “РАКУРС”, ТОВ НВО “Криворіжелектромонтаж”, ArcelorMittal Kryvyi Rih, Metinvest Holding (Північний ГЗК) та ТОВ “РУДОМАЙН”. Метою цієї зустрічі було обговорення освітніх програм та спільна робота над їх вдосконаленням.
Зазначили позитивний факт що розпочалась робота з представники НВО «Ракурс» на філії кафедри де проводять практичні заняття в своїх спеціалізованих класах по курсу «Проектування сучасних електромеханічних систем».
Також роботодавці запропонували більш детально розглянути освітній компонет «Сучасні та перспективні електромеханічні системи» та зазначили можливість проведення ознайомчих екскурсій на їхніх підприємствах. Що дасть можливість побачити електромеханічне обладнення яке вони використовують.
Ми вдячні нашим партнерам за їхню активну участь у вдосконаленні наших освітніх програм і віримо, що ця співпраця принесе плоди в подальшому.