ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА АСПІРАНТІВ НА КАФЕДРІ АВТОМАТИЗОВАНИХ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИХ СИСТЕМ В ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ТРАНСПОРТІ

Кафедра автоматизованих електромеханічних систем в промисловості та транспорті активно працює зі здобувачами різних освітніх рівнів, в тому числі й третього освітньо-наукового рівня – з аспірантами Криворізького національного університету. Цього року, до практичної роботи з викладання спеціалізованих навчальних дисциплін долучилися студенти 2-го курсу Власюк В.П., та Котякова М.Г. Пандемії не стала на заваді проведення педагогічної практики, яка цього року пройшла в режимі оффлайн.

Педагогічна практика аспірантів є важливим етапом в процесі підготовки аспірантів до майбутньої науково-педагогічної діяльності. В процесі проходження практики аспіранти набувають навичок науково-методичної, навчально-методичної та педагогічної роботи.

Враженнями від кожної проведенного заняття поділились як колеги-аспіранти, так і керівники практики від кафедри – доктор технічних наук, професор Сінчук Олег Миколайович; кандидат технічних наук, доцент Касаткіна Ірина Віталіївна; кандидат технічних наук, Пересунько Ігор Ігорович.

Всі лекції та практичні заняття аспірантів були підготовлені на високому навчально-методичному рівні та відповідали всім методичним вимогам, що було засвідчено викладачами та завідувачем Кафедри автоматизованих електромеханічних систем в промисловості та транспорті, а педагогічна практика відбулась в творчій атмосфері цікавого спілкування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *