«Бадьорість та здоров’я – 2020».

Щорічно під час зимових канікул за сприяння керівництва університету, активу кафедри фізичного виховання та профспілкового комітету викладачі Криворізького національного університету мають змогу взяти участь у спартакіаді серед науково-педагогічних працівників «Бадьорість та здоров’я». Цього року змагання проводились із таких видів спорту: бадмінтон, шахи, настільний теніс, волейбол. 
Кожне змагання – це не лише боротьба за першість, а й чудовий настрій, зміцнення здоров’я, активне дозвілля, єднання командного духу факультету.
Цього тижня відбулось урочисте закриття спартакіади із нагородженням за спортивні досягнення переможців. Ректор університету М. І. Ступнік та голова об’єднаної профспілки В. П. Щокін привітали факультети й вручили нагороди. За результатами змагань перші місця посіли:
бадмінтон – будівельний факультет;
шахи – факультет інформаційних технологій;
настільний теніс – гірничо-металургійний факультет;
волейбол – транспортний факультет.
А збірна команда будівельного факультету стала переможцем у загальнокомандному заліку спартакіади «Бадьорість та здоров’я – 2020».
Наші викладачі вчергове довели, що Криворізький національний університет живе не лише науковим, навчальним, творчим, а й спортивним життям, і для занять спортом не існує кордонів. Отримавши заряд бадьорості, ми готові до початку нового семестру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *