Відкриття лабораторії Siemens Україна в КНУ

04.09.2020 р. відбулась довгоочікувана подія – відкриття Навчального центру з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Siemens у Криворізькому національному університеті.

Для Siemens Україна реалізація таких освітніх проєктів стала доброю традицією, оскільки компанія уважна до системи освіти. Після урочистого перерізання святкової стрічки ректором КНУ Миколою Ступніком та Генеральним директором Siemens Україна Томашем Зєлінські гості події мали можливість ознайомитись із лабораторією, яка є втіленням ідеї поєднання віртуального світу з його реальним прототипом.

У вітальному слові Микола Ступнік висловив слова подяки та зауважив, що у новому центрі студенти будуть навчатись не лише принципам автоматизації виробництва, а й командній роботі: разом із викладачами моделюватимуть робочий процес виробничої лінії, використовуючи комп’ютерно-інтегровані технології.   

Зі свого боку Томаш Зєлінські зауважив, що важливим поштовхом до співпраці стало те, що Криворізький національний університет посів перше місце за результативністю наукових досліджень. І відкриття нової лабораторії – крок до того, щоб КНУ став хабом з цифрової трансформації промисловості та підготовки кадрів для Industry 4.0.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *